Heb je ook vaak het verlangen om in de natuur te zijn en te genieten van alles wat de natuur je biedt? Geeft je natuur je ook die rust en ruimte om na te denken en dichterbij jezelf te komen? 

Precies daarom! Daarom wandel ik graag in de natuur om jouw pad te bewandelen en je te laten inspireren voor verdere stappen. 

In de natuur zie je allerlei symbolen die je zou kunnen herkennen als iets wat er speelde in je leven of wat er op dit moment speelt in je leven. Ook kan je iets zien als symbool over jezelf in de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan takken aan de bomen in de lente waarvan de knoppen uitgroeien tot bladeren… Wat zie je daarin als je het betrekt op jouw leven vroeger? Of nu? Of in de toekomst. 

Het is fijn om samen te wandelen en tegelijkertijd stil te staan bij dingen die er in je leven spelen waar je tegenaan loopt. Het geeft tegelijkertijd een ontspannen gevoel, maar het is ook vrij intensief. Dus wees voorbereid: je kan best moe zijn als je weer naar huis gaat! 

Als je het gevoel hebt dat jullie dit als gezin helpt, als jongere of dat jouw kind er baat bij heeft, naam dan via het  contactformulier contact met mij op. 

Jouw Gezinspad – Therapie en coaching