Gezinstherapie & coaching

Gezinstherapie of coaching duurt 1,5 uur per keer en kost €90 per keer.

Therapie & coaching voor kind/jongere

Individuele therapie of coaching duurt 1 uur per keer en kost €70 per keer. Je kan ook voor videobellen kiezen, waarbij het dan €65 kost. 

De werkwijze bij therapie of coaching is dat je op het contactformulier aangeeft wat je hulpvraag is: waar loop je tegenaan in je gezin, met jouw kind of jij als jongere? Daarna doen we één of twee intakesprekken waarbij ik jouw persoonlijke gegevens opneem, het globale verloop van de situatie in beeld breng en noteer hoe jouw leven op dit moment eruit ziet.

Vanuit de intakegesprekken gaan we verder werken met de informatie die in de intakegesprekken naar voren is gekomen. Het is niet te zeggen na hoeveel sessies je vooruitgang ziet, omdat dit afhankelijk is van de hulpvraag, van het wel of niet eerder in aanraking geweest te zijn met therapie of coaching, wanneer jij voor jouw gevoel genoeg inzichten en handvatten hebt gekregen en je inzet bij het maken van de opdrachten/vragen die je krijgt na iedere sessie. Deze opdrachten/vragen helpen je om bewuster bezig te zijn met het het werken aan jouw hulpvraag. 

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een sessie? Dat kan via het contactformulier

Jouw Gezinspad – Therapie en coaching